aShLey-aRzum aShLey-Manyaqı Photoshop pRenSeSi Admin
| Konu: AshLey'e SöyLemeK istedikLeRin C.tesi Kas. 01, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
ayc{A}shley Yeni Üyemiz
| Konu: Geri: AshLey'e SöyLemeK istedikLeRin C.tesi Kas. 01, 2008 9:18 pm | |
| ashleycim, seni choq sefiorum sen benim herseyimsin şimdiye kadar hiç bi ünlüü senin gibi sefmedüm sen teksin sne özelsin sne güzelsin sen benim herseyim askım tatlımsın canım benim...! | |
|
| Konu: Geri: AshLey'e SöyLemeK istedikLeRin Paz Kas. 02, 2008 11:49 am | |
| Seni çoK seFioRum MeLeqimsin sen Benim TatLım ŞekeRim JeLyyBon'msun çıtıR LebLebimSin seni SeFioRum Ve SonSuza deK Seveceqim | |
|
güLçinJie&aShLey ModeRatöR
Mesaj Sayısı : 216 Kayıt tarihi : 01/11/08 Yaş : 28 Nerden : qaFaMın esTii YerLerdeN!!
| Konu: Geri: AshLey'e SöyLemeK istedikLeRin Paz Kas. 02, 2008 4:53 pm | |
| - Alıntı :
- ayc{A}shley
ashleycim, seni choq sefiorum sen benim herseyimsin şimdiye kadar hiç bi ünlüü senin gibi sefmedüm sen teksin sne özelsin sne güzelsin sen benim herseyim askım tatlımsın canım benim...! - Alıntı :
- aShLey-aRzum
Seni çoK seFioRum MeLeqimsin sen Benim TatLım ŞekeRim JeLyyBon'msun çıtıR LebLebimSin seni SeFioRum Ve SonSuza deK Seveceqim şimdiye kadar hiç bi ünlüü senin gibi sefmedümBunu BiRas DeeşTirirSek BrLeşTireLm AyNı oLdu işTe | |
|
Bonybon JemReJi ŞeKeR Admin BeRfu
| Konu: Geri: AshLey'e SöyLemeK istedikLeRin Paz Kas. 02, 2008 6:09 pm | |
| AshLey çoq ttLısn CoK cici bi kzsn.. Vanessa we sni çoq seFiom ama Wanessam ayRı.. Cnm bnm aRzum sna hasta öLüR biteR.. | |
|
| Konu: Geri: AshLey'e SöyLemeK istedikLeRin Ptsi Kas. 03, 2008 5:38 pm | |
| saqoL aşKım Seni çoK seFioRum MeLeqimsin sen Benim TatLım ŞekeRim JeLyyBon'msun çıtıR LebLebimSin seni SeFioRum Ve SonSuza deK Seveceqim | |
|